Spel

Skribent

David Grundström

30 oktober 2017 | 14:30

Tävling: Häng med MovieZine på releasefest för "Call of Duty: WWII"

Den 3:e november släpps äntligen "Call of Duty: WWII", vi har nu möjligheten att ta med två av våra läsare på spelets lanseringsevent i Stockholm där du bland annat får spelet.
Den 3:e november är det till slut dags för oss att återgå till andra världskriget med "Call of Duty: WWII". En spelserie med rötter i det stora kriget, men som på senare år har utforskat modern, och framtida, krigsföring istället.
 
På torsdagen den 2:a november är det lanseringsevent för spelet, och Activision har varit snälla nog att låta mig ta med två av våra läsare till detta. Under kvällen kommer du få mingla och ha möjlighet att testa spelet. Dessutom kommer en turnering av spelet äga rum där bland annat musikgrupperna Dada Life och Dead by April kommer utgöra några av lagen.
 
Kvällen avslutas med att du får en goodiebag som bland annat innehåller det nya spelet att ta med hem.
 
Eventet tar plats i Skyddsrummet, Söder Mälarstrand 25 i Stockholm och insläppet börjar klockan 19:00. Notera att du som tävlande måste vara över 18 år gammal, då det kommer serveras alkohol under evenemanget.
 
För att vara med och tävla är allt du behöver göra att svara på följande tre frågor, och skicka en kort motivering på varför just du ska få följa med på detta event.
 
Fråga 1: Vilken spelstudio är det som utvecklat "Call of Duty: WWII"?
 
Fråga 2: Vilket år släpptes det senaste "Call of Duty"-spelet som huvudsakligen utspelade sig under andra världskriget?
 
Fråga 3: Vad hette det senaste "Call of Duty"-spelet som släpptes förra året?
 
Maila dina svar, ditt fullständiga namn och ett mobilnummer tillsammans med din motivering om varför just du skall vinna till david.grundstrom@moviezine.se innan klockan 12:00 på torsdag den 2:a november för chansen att delta.
 
Är du nyfiken på mer om "Call of Duty: WWII"? Missa inte vår intervju med utvecklarna här!
 
"Call of Duty: WWII" släpps till Playstation 4, Xbox One och PC den 3:e november.
| 30 oktober 2017 14:30 |