tävling

Skribent

MovieZine

13 september 2023 | 18:00

Tävla & vinn biobiljetter till höstens actionfest "Expend4bles"!

Sylvester Stallone, Jason Statham och Megan Fox får bioduken att explodera den 22 september.
En ny generation stjärnor ansluter sig till världens främsta actionhjältar för ett nytt adrenalinfyllt äventyr! Den 22 september är det svensk biopremiär för "Expend4bles", del fyra i den framgångsrika och krutladdade filmserien.
 
Elitlegosoldaterna återförenas: Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture och Sylvester Stallone får för första gången sällskap av Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran och Andy Garcia.
 
Beväpnade med alla vapen de kan få tag på och färdigheterna att använda dem, är The Expendables världens sista försvarslinje och teamet som tillkallas när inga andra alternativ återstår. Men nya medlemmar med nya stilar och taktiker kommer att ge "nytt blod" en helt ny innebörd.
 

Vinn biobiljetter!

 
I samarbete med Noble Entertainment ger vi dig chansen att vinna biobiljetter till höstens actionfest! 5 av våra läsare får två biljetter var, plus lite extra filmprylar till en lycklig vinnare!
 
1:a pris: Keps, solglasögon och 2 biobiljetter till "Expend4bles"
2-5:e pris: 2 biobiljetter till "Expend4bles"
 
Svara rätt på frågorna nedan så deltar du i utlottningen. Vi vill ha ditt svar senast 22 september. (Vinnarna meddelas per post.)
 
Fill out my online form.
 

"Expend4bles" får biopremiär över hela landet 22 september. Se trailern:

 
| 13 september 2023 18:00 |