Serie

Skribent

Viktor Eriksson

15 april 2024 | 21:15

Tårarna flödar efter senaste “Bluey”-avsnittet

Producenten Daley Pearson säger att de gärna hade gjort en "Bluey"-film i framtiden.
Alla barnfamiljers älskling “Bluey” har nu återvänt med det 28 minuter långa specialavsnittet “The Sign”, där familjen Heeler får handskas med några riktigt stora beslut. Mashable rapporterar att både barn och vuxna tittare var så tagna av det emotionella avsnittet att tårarna flödade på alla håll och kanter.
 
Varning för spoilers för "The Sign"
 
Avsnittet handlar om att Blueys farbror Rad ska gifta sig med Blueys gudmor Frisky. Samtidigt har Bluey svårt att njuta av festligheterna av oro för att familjen planerar att flytta till en annan stad eftersom pappa Bandit fått ett bättre jobb där. Fast besluten om att stoppa flytten försöker Bluey få bort “till salu”-skylten utanför deras hus.
 
Men så blir det inte. Mot slutet sitter familjen ändå där i sin fullpackade bil. Full av ängslan och på väg att köra in i ett nytt okänt liv. När pappan Bandit plötsligt får ett samtal från mäklaren och all hans ängslan försvinner för hans ansikte. Du kan se vad som händer nedan.
 
 
Sedan premiären har "The Sign" hyllats till skyarna av tittarna och många vuxna fans har åberopat det som ett bevis för att “Bluey” i själva verket är det bästa som går att se på tv just nu.
 
I en intervju med ABC Radio Brisbane säger producenten Daley Pearson att “The Sign” också är ett test för att se “Bluey” fungerar i ett längre format. "Bluey"-avsnitt är vanligen sju minuter långa. 
 
– Vi hade älskat att få göra en film i framtiden, säger Daley Pearson. 
| 15 april 2024 21:15 |