Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 november 2021 | 08:15

Tarantino släpper aldrig tidigare visade ”Pulp Fiction”-scener

Rariteterna kommer att säljas på auktion som NFT:s.
Trodde du att du visste allt om Quentin Tarantinos ”Pulp Fiction”, så tänk om. Det finns ett antal aldrig tidigare visade scener som måste ha legat gömda djupt inne i Christopher Walkens rö... riga källare i alla år. Men nu är det dags att gräva fram dem.

Tarantino har hoppat på den rådande NFT-trenden och kommer att auktionera ut sju paket med bortklippta scener och handskrivna manussidor. Där ingår också exklusiva kommentarer från regissören som ska ”avslöja hemligheter om filmen och dess skapare”, enligt The Wrap.

- Jag ser fram emot att presentera dessa exklusiva scener från ”Pulp Fiction” till fans, kommenterar Tarantino.
 
Kultfilmen ”Pulp Fiction” från 1994 är Tarantinos andra långfilm efter ”Reservoir Dogs”, och följer tre sammanflätade historier om småkriminella i LA. Uma Thurman, John Travolta, Bruce Willis och Samuel L.Jackson är några av stjärnnamnen i ensemblen i en av 90-talets tveklöst coolaste och mest ikoniska rullar. 

Auktionerna kommer att hållas på OpenSea, en marknadsplats för NFT - ”non-fungible tokens”, en teknik som används vid försäljning av digital konst. Vi får bara hålla tummarna för att de nya ägarna väljer att göra Tarantinos bortklippta scener offentliga för världen. Snacka om guldskatt för en filmälskare!
| 3 november 2021 08:15 |