Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

14 november 2019 | 22:05

Tarantino har skrivit en tv-serie - kan bli hans nästa projekt

I väntan på hans tionde och sista långfilm.
Tio långfilmer har Quentin Tarantino lovat oss, men därefter lockas han både till teaterscenen och till tv-rutan. Under ett BAFTA-event i London berättade regissören att hans nästa projekt mycket väl kan bli en tv-serie.

- Vanligtvis när jag är klar med ett manus börjar vi produktionen direkt. När jag skrev klart ”Once Upon a Time in Hollywood”, var jag inte redo att filma än, eftersom jag var inne på att skriva… Så jag lade manuset åt sidan, och skrev en pjäs. Och sedan skrev jag en tv-serie på fem avsnitt. Och just nu skriver jag en bok som förhoppningsvis blir klar i mars.

- Så teoretiskt sett släpper jag boken, och sen kan jag teoretiskt sett göra pjäsen, och sen gör jag teoretiskt sett tv-serien. Därefter kan jag börja tänka på vad min tionde film ska bli.
 
 
Tarantino pratade om sina tv-planer redan i somras, och avslöjade då att det rör sig om en spinoff på "Once Upon a Time in Hollywood". Western-serien kommer följa karaktären Jake Cahill, och i filmen fick vi se Leonardo DiCaprio gestalta skådespelaren Rick Dalton som gestaltar Cahill.
 
Skönt iallafall att Quentin håller sig sysselsatt. Även om hans nästa biofilm blir hans sista, lär vi få se, höra och läsa mer av hans idéer framöver.

Vad vill ni se Tarantino göra härnäst?
| 14 november 2019 22:05 |