Film

Skribent

Alexander Svensson

5 juni 2024 | 20:30

Syskonträff! Jake Gyllenhaal får roll i syrran Maggies "Frankenstein"-film

Klart Jake ska vara med när Maggie gör monsterfilm.
“The Bride!” är Maggie Gyllenhaals kommande tolkning av Frankenstein, och kommer handla om både det klassiska monstret och hans stackars hustru. Sedan tidigare vet vi att Christian Bale har rollen som Frankenstein, och Jessie Buckley spelar bruden. Nu har ytterligare ett namn tillkommit: Maggies lillebrorsa, Jake Gyllenhaal. Detta enligt en intervju med Jake i The Hollywood Reporter.
 
Jake Gyllenhaal behöver väl knappast någon närmare presentation. Han slog igenom med roller i “October Sky” och “Donnie Darko” och har sedan dess storspelat i både blockbusters och indiefilmer. “Prisoners”, “Spider-Man: Far From Home”, “Zodiac” och “Nightcrawler” är bara några av filmerna på CVt. Tidigare i år var han aktuell med slagsmålsrökaren “Road House”, och om bara en vecka har hans nya miniserie “Presumed Innocent” premiär.
 
Vilken roll Jake Gyllenhaal spelar i “The Bride!” är oklart, men karln är sjukt mångsidig, så det kan sannolikt vara lite vadsomhelst. Men vi får veta senast den 3 oktober 2025, när filmen har premiär.
| 5 juni 2024 20:30 |