Serie

Skribent

MovieZine

12 april 2023 | 10:00

Sylvester Stallone bjuder hem oss i nya realityserien - här är trailern

I "The Family Stallone" får vi följa Sylvester Stallone och hans familj i vardagen, som får USA-premiär 17 maj. Se den första trailern!
Sylvester Stallone ger sig in i realityvärlden! I Paramount+ kommande dokusåpa "The Family Stallone" får vi följa skådespelaren och hans fru, samt deras tre döttrar i deras vardag. Alltid har vi nog undrat hur det är att vara Sylvester Stallone en helt vanlig dag...
 
Den officella trailern har just släppts där vi även kan se en glimt av svenska Dolph Lundgren. Kika in nedan!
 
 
I serien kommer vi att få en inblick i familjen Stallones vardag, både hemma och på jobbet. Frun Jennifer Stallone är en drivande affärskvinna som är delägare för ett hudvårdsföretag och vi kommer även få möta de tre döttrarna som är på olika vägar i livet - Sophia som försöker hitta sitt fokus i livet, Sistine som jobbar som skådespelerska och modell och som utvecklar sin första långfilm, samt Scarlet som vill bli skådespelare, samtidigt som hon pluggar på college. 
 
"The Family Stallone" får amerikansk premiär på Paramount+ 17 maj. När, hur och om vi i Sverige får tillgång till realityserien får vi se - så länge får vi nöja oss med "Wahlgrens värld".
| 12 april 2023 10:00 |