Film

Skribent

Andreas Samuelson

14 februari 2024 | 21:30

Sylvester Stallone jagar seriemördare i ny thriller av skräckfilmsregissör

Sylvester Stallone återvänder till Philadelphias gator för att jaga seriemördare i ”Paranormal Activity 7”-regissören Will Eubanks thriller ”The Epiphany”.
Skådespelaren, filmskaparen och legenden Sylvester Stallone fyller 78 i år men verkar inte ha några planer att ligga på latsidan. Nu är han bland andra kommande projekt även klar för huvudrollen i thrillern ”The Epiphany” som utspelas i Philadelphia, där stjärnan slog igenom som Rocky Balboa.
 
Denna gång ska han spela en hårdkokt snut (vad annars?) som snart ska gå i pension men tar sig an ett sista uppdrag - att hitta och stoppa en seriemördare som terroriserar vintergatorna. Han får hjälp av yngre kollega och en före detta präst, skriver Deadline.
 
William Eubank (”Underwater”, ”Paranormal Activity: Next of Kin”) regisserar och manuset är skrivet av Katie Lovejoy (”Till alla killar: Nu och för alltid”) och Russell Sommer. Stallone är även av producenterna till filmen som planeras att spelas in i sommar.
 
Fans har mycket att se fram emot då dokusåpan ”The Family Stallone” fortsätter med sin andra säsong. Stallone har även huvudrollen i kommande ”Armored” och "Cliffhanger 2” och ska skriva manus till actionrullen “Levon’s Trade” med Jason Statham, hans motspelare från ”Expendables”-filmerna.
 
Vilken Stallone-film ser du mest fram emot?
| 14 februari 2024 21:30 |