Film

Skribent

Oskar Möller

1 augusti 2023 | 20:15

Svensk stjärna med i populär actionrökare med krallig Gerard Butler

Svenska Evin Ahmad blir ett av de senaste tillskotten till actionrökaren ‘Den Of Thieves 2: Pantera’ med Gerard Butler i huvudrollen. Skådespelerskan blir en av 11 nya karaktärer i filmen som spelas av internationella skådespelare.
Evin Ahmad blir den senaste i raden av svenska skådisar som har chansen att bli actionstjärna på stora duken i Hollywood, följande i fotspåren på framgångsrika namn som Alexander och Bill Skarsgård, Alicia Vikander ("Tomb Raider") och Joel Kinnaman (det mesta han gjort) enligt uppgifter i Deadline.
 
Pantera är uppföljaren till första "Den of Thieves" - en actionrökare som nådde framgångar på biograferna 2018. Den första filmen följde en grupp snutar från L.A ledda av kommissarien "Big Nick" (Gerard Butler) som ställs inför ett gäng stöldbenägna brottslingar med bakgrund inom marinkåren. Testosteronfyllt värre!
 
Snutar ställdes mot marinkåren i actionrökaren "Den of Thieves" från 2018
 
I uppföljaren är Bick Nick i farten igen och försöker rensa Europas ruffigare bakgator från skurkar. Han är hack i häl på skurken Donnie (O'Shea Jackson Jr.) som har syltat in sig i diamantsmuggling och gör affärer med den okända "pantermaffian".
 
Filmen regisseras även denna gång av Christian Gudegast som både skrev och regisserade den första filmen. Bland rollistans övriga 10 nytillskott kan nämnas namn som Salvatore Esposito (Gomorrah), Orli Shuka (Gangs of London) och Rico Verhoeven (Black Lotus) bland andra.
 
Vi gratulerar Evin Ahmad till att ha haffat rollen och ser fram emot att se henne i fler produktioner från drömfabriken framöver!
| 1 augusti 2023 20:15 |