Serie

Skribent

MovieZine

5 februari 2020 | 13:00

"Svartsjön" kommer tillbaka med en ny säsong

Exklusivt: I vår börjar inspelningen av den tredje säsongen av Viaplays dramaserie.
Nu kommer "Svartsjön" tillbaka! Snart börjar inspelningen av säsong 3 av Viaplays spännande och gripande serie. Från mars fram till juli sker inspelningen i Stockholm och Lindesberg.

Den första säsongen handlade om rikemanssonen Johan som bestämmer sig för att öppna den nedlagda skidorten Svartsjön. Skidorten stängdes på grund av ett uppmärksammat mord för 20 år sedan. Tillsammans med en grupp vänner och flickvännen tar de över och inleder en lustfylld vistelse med skidor, fest och flirtar. Men det övergår till mystiska händelser och extrem kyla.

Den andra säsongen agerar som en prequel där Filip Bergs karaktär Johan har gått med på att åka till behandlingshem på ön Kallskär. Men det är något som inte stämmer på Kallskär. Skärgårdsidyllen fördunklas av mörka hemligheter och det visar sig snart att en tidigare gäst har försvunnit spårlöst. Ju närmare sanningen desto farligare blir sökandet.

Vad den tredje säsongen ska handla om och vilka som återvänder i sina roller är fortfarande oklart. I de tidigare två säsongerna fanns bland annat Filip Berg, Hedda Stiernstedt och Alida Morberg i rollerna. Säsong 1 hade premiär 2016 och säsong 2 hösten 2018. När säsong 3 förväntas ha premiär är inte känt.
 
Calle Anderson
| 5 februari 2020 13:00 |