Film

Skribent

Anton Skoglar

16 april 2022 | 06:00

Susan Sarandon spelar skurk i DCEU

Susan Sarandon är klar för den kommande DC-filmen ”Blue Beetle”. Filmen är planerad att släppas på bio den 18 augusti 2023.
Den flerfaldigt Oscarsnominerade (och en gång Oscarsvinnare för ”Dead Man Walking”) Susan Sarandon är nu klar för DCEU:s kommande film ”Blue Beetle”. Sarandon kommer spela skurken Victoria Kord, en ny karaktär skapad för filmen.
 
Tidigare har Sharon Stone (”Basic Instinct”) kopplats ihop med rollen men nu står det alltså klart att det blir Sarandon som får dra på sig superskurkkostymen. 
 
 
”Blue Beetle” kommer fokusera på Jaime Reyes, spelad av Xolo Maridueña (”Cobra Kai”), en mexikansk tonåring som hittar en utomjordisk skalbagge som ger honom superkrafter. Detta kommer bli DCEU:s första latinamerikanska superhjälte. 
 
 
I rollistan hittar vi även Adriana Barazza (Oscarsnominerad för ”Babel”). I registolen sitter Angel Manuel Soto (”Twelve”) och för manus står Gareth Dunnet-Alcocer (som även skriver manus för den kommande Scarface-remaken). 
 
”Blue Beetle” är planerad att släppas på bio den 18 augusti 2023 så vi får vänta ett tag innan vi får se Sarandon leka loss som superskurk. 
| 16 april 2022 06:00 |