Spel

Skribent

Viktor Eriksson

1 februari 2024 | 05:30

Överraskning – superstiliga actionspelet “Stellar Blade” släpps i april

Det sydkoreanska storspelet är konsolexklusivt till Playstation 5 men kommer även att släppas till PC.
Under Sonys senaste State of Play-event avslöjade företaget att extremactionspelet “Stellar Blade” till sist kommer att släppas släppas till Playstation 5 den 26 april. Actionrollspelet som tidigare var känt som “Project Eve” handlar om krigaren Eve som har i uppdrag att återta jorden efter att den tagits över av den utomjordiska rasen NA:tives.
 
"Stellar Blades" nya djupgående trailer på hela sex minuter visar upp dess spelbarhet som för tankarna till hack & slash-mästerverk som “Devil May Cry” och “Bayonetta” om än med rollspelsinlag som sidouppdrag, utforskande och mängder av outfits. Det är sedan tidigare känt att spelet kommer använda sig av Playstation 5:s Dualsense-handkontrolls haptiska feedback för att ge extra taktil tyngd till striderna.
 
“Stellar Blade” är utvecklat av den sydkoreanska studion Shift Up och ges ut av Sony Interactive Entertainment själva. Även om spelet är konsolexklusivt till Playstation 5 kommer det vid något tillfälle även att släppas till PC. Du kan spana in den nya trailern nedan.
 
 
| 1 februari 2024 05:30 |