RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

8 mars 2018 | 12:00

"Suicide Squad 2" spelas in i höst

Will Smith, Margot Robbie och Joel Kinnaman väntas alla komma tillbaka i uppföljaren, som har Gavin O'Connor som regissör.
I höst är det dags att samla DC Comics färgstarka skurkar på nytt. Sajten Omega Underground berättar att "Suicide Squad 2" börjar inspelningarna i Storbritannien i oktober.

Inga skådespelare är bekräftade, men vi räknar med att återse Will Smith, Margot Robbie, Joel Kinnaman och alla de andra. Kinnaman berättade nyligen i en intervju att fansen kan vänta sig en mer jordnära film:

- Karaktärerna är så extrema, att det kan vara mer effektivt att visa mindre trolleri. Jag tror karaktärerna blir ännu mer extrema om man ser dem ihop med riktiga människor.

För regin står Gavin O'Connor, känd för "Warrior" och "The Accountant". David Ayer regisserade första "Suicide Squad", som trots kritikers sågningar spelade in nära 750 miljoner dollar.

"Suicide Squad" har för närvarande inget premiärdatum. Men om inspelningen verkligen startar i höst, kan vi troligen räkna med en färdig film sommaren 2020.
| 8 mars 2018 12:00 |