Serie

Skribent

Viktor Eriksson

18 mars 2024 | 20:15

Succén fortsätter – “Love is Blind: Sverige” får ny säsong

Ansökan till kapslarna har öppnat.
Netflix har nu bekräftat att den svenska versionen av realityserien “Love is Blind” kommer att få en andra säsong. Den första säsongen var en stor succé som många stora “LIB”-fans kallat för den bästa säsongen hittills av dejtingdramat.
 
I samma veva har Netflix också öppnat upp ansökan för den nya säsongen. När den kommer att spelas in och när den är planerad att släppas är däremot okänt.
 
“Love is Blind” går ut på att singlar får dejta i kapslar utan att se varandra. Efter en begränsad tid måste de bestämma sig om de vill förlova sig. Därefter får de mötas för första gången, och fortsätta sina liv tillsammans utanför kapslarna med ett planerat bröllop som väntar inom ett par veckor. Vid ceremonin avgörs om de verkligen vill säga ja till varandra.
 
Netflix har pumpat ur sig friskt med “Love is Blind” den senaste tiden. Utöver den svenska varianten finns också sex amerikanska säsonger, tre brasilianska och en japansk. Streamingjätten har också kommande “Love is Blind”-varianter på gång i Storbritannien, Tyskland, Argentina och Förenade arabemiraten.
 
| 18 mars 2024 20:15 |