Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 augusti 2023 | 18:00

Streamingtips: Skippade du "The Flash" på bio? Nu finns den på HBO Max!

Om du antingen missade eller aktivt skippade "The Flash" på bio, så har DC-filmen nu blixtsnabbt gjorts tillgänglig på HBO Max istället.
Med en budget på 200 miljoner dollar och svaga biointäkter på 268 miljoner anses "The Flash" dessvärre vara en rejäl flopp. Men det betyder inte nödvändigtvis att filmen i sig inte är sevärd. I MovieZines recension av serien så lyftes exempelvis en imponerande Michael Keaton fram och i avslutningen av den slog vår recensent även fast att: 
 
"”The Flash” är fortfarande en extremt underhållande upplevelse som aldrig stannar och aldrig glömmer att vara rolig. Dwayne Johnson trodde att ”Black Adam” skulle förändra DC:s universum, men ”The Flash” är filmen som faktiskt gjorde det."
 
I huvudrollen som  den skönt kaxige Barry Allen och Flash får vi även återse Ezra Miller, som alltså får sällskap av Michael Keatons Batman. Uppdraget: att resa bakåt i tiden och hitta ett sätt att stoppa mordet på Barrys mamma... Men att mixtra med multiversum ställer bara till med trubbel, det vet alla serietidningsfans vid det här laget.
 
 
Från och med idag finns i alla fall "The Flash" tillgänglig att se för alla som prenumererar på HBO Max, så något säger mig att avsevärt fler kommer att börja ge DC-filmen en chans nu.
 
 
Har du hunnit ge "The Flash" en chans ännu? Vad tyckte du i så fall om den? Kommentera gärna nedan!
| 25 augusti 2023 18:00 |