Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 juli 2021 | 15:00

Streamingtips: Nu finns tre säsonger av "The Good Doctor" på Netflix

Gör dig redo för "The Good Doctor"-feber när Dr. Shaun Murphy och hans kollegor vid San Jose St. Bonaventure Hospital gör entré på Netflix.
Netflix har en tendens att genast göra sina nya och välgjorda titlar till några av de mest populära serierna och filmerna i Sverige. Vilket är varför en serie som "StartUp", som gått att se sedan 2016 på andra streamingtjänster, nyligen blev en av Netflix mest populära tv-serier.
 
Med tanke på hur populära sjukhus-serier tenderar att bli även hos andra streamingtjänster, så lär Sverige nu börja drabbas av "The Good Doctor"-feber. Särskilt när alla att börja snacka om Freddie Highmores ("Bates Motel") redan hyllade skådespel i rollen som Dr. Shaun Murphy. Serien är dessutom skapad av skaparna bakom "House".
 
Frågan som ställs i "The Good Doctor" är om en person som inte har förmågan att relatera till andra människor, faktiskt kan rädda deras liv? När den unge kirurgen Dr. Shaun Murphy, med autism och Savant-syndrom, rekryteras till den kirurgiska enheten vid det prestigefyllda sjukhuset St. Bonaventure i San Jose... så får vi under ett gäng säsonger svar på just det.
 
 
Den 13 juli släpps de tre första säsongerna av "The Good Doctor" på Netflix. Det betyder med andra ord att den fjärde säsongen som nyligen släppts veckovis på Viaplay kommer att saknas när serien nu även dimper ned hos Netflix. "The Good Doctor" är även klar för en femte säsong hos ABC i USA vartefter.
 

Läs också: 25 bästa originalserierna på Netflix just nu

 
Har du redan följt "The Good Doctor" hos Viaplay eller kommer du passa på att ge serien en chans nu under sommaren efter Netflix-premiären?
| 13 juli 2021 15:00 |