Film

Skribent

MovieZine

18 mars 2021 | 08:10

Nu finns ”Zack Snyder’s Justice League” att streama på HBO Nordic

Tiden är inne! Zack Snyders efterlängtade, mytomspunna, omklippta "Justice League" släpps nu äntligen på streaming.
Fansen har väntat, längtat, sågat, klagat och bönat och bett för att Warner Bros ska släppa "The Snyder Cut" - en version av superhjältefilmen "Justice League" (2017) som egentligen inte fanns. Men vad göra när man är inlåst i karantän och har 70 miljoner dollar över? Zack Snyder har lyssnat på den hängivna fanskaran och färdigställt sin egna version av filmen. 
 
Från och med klockan 08:01 torsdagen 18 mars finns "Zack Snyder's Justice League" att beskåda på HBO Nordic.
 
- Jag såg fram emot att återvända till projektet. Jag kunde länge inte tro att det var på riktigt. Men det är otroligt vad fansen har åstadkommit. Det var ett stort åtagande. Jag är glad att kunna få ut den till alla fans (...) Filmen är ett stort kärleksbrev till dem, mitt sätt att säga tack, säger Snyder i en intervju med MovieZine.
 
 
 
Vad kan då fansen vänta sig? "Zack Snyder's Justice League" är en fyra timmar lång version av filmen, praktiskt uppdelad i sex kapitel. För tittarna blir det väldigt många nya scener som inte fanns med i biofilmen från 2017. Men endast en scen är helt nyinspelad, en epilog med en väldigt speciell gäststjärna. snyder och teamet på WETA Digital har också skapat 2650 helt nya specialeffekter för filmen.
 
Samma dag släpps även originalet "Justice League" på HBO Nordic, för den som vill jämföra de två versionerna. 
| 18 mars 2021 08:10 |