Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

10 oktober 2023 | 08:40

“Breaking Bad”-stjärnan imponerar i spännande familjedrama på Viaplay

Bryan Cranston från “Breaking Bad”, har även synts i thrillerserien “Your Honor” som nu finns att streama på Viaplay.
Efter fem säsonger av “Breaking Bad” blev Bryan Cranston och gänget klara med att koka meth i öknen. Åren efter syntes Cranston i filmer såsom “Trumbo” och "Isle of Dogs”. Men 2020 återvände han till TV-rutorna för att spela domare i ett drama som splittrar två familjer.
 
“Your Honor” är serien och nu kommer den till Viaplay. Här spelar “Breaking Bad”-stjärnan änklingen och domaren Michael Desiato i New Orleans. En dag råkar hans son orsaka en trafikolycka där en ung man omkommer - vilket visar sig få stora konsekvenser.
 
 
Inför att andra säsongen hade premiär fick vi chansen att intervjua Cranston om hur det var att spela en karaktär som bara vill skydda sina barn:
 
- Vad skulle du göra för att skydda ditt barn? Och svaret är alltid "vad som helst". Jag har inte träffat en enda förälder ännu som sagt: "Jag måste nog tänka efter lite först...", nej det är, "jag skulle göra vad som helst för att skydda mitt barn”.
 
Gillar du “Breaking Bad” finns det en stor chans att du gillar “Your Honor”. Idag kan du streama första säsongen på Viaplay.
 
| 10 oktober 2023 08:40 |