Film

Skribent

MovieZine

26 december 2022 | 08:45

Nu kan du streama nya svenska komedin "Tack för senast" - helt gratis

Alla nya Viaplay-prenumeranter kan idag se en av årets svenska romcoms helt utan kostnad, knappt en månad efter biopremiären.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Letar du efter ny underhållning i mellandagarna, och råkar kanske extra sugen på en mysig romcom? Då kan det vara passande att kolla in "Tack för senast", en av vinterns svenska komedier, som idag har sin exklusiva streamingpremiär på Viaplay
 
I centrum av handlingen står sjuksköterskan Klara (Lisa Carlehed), kompisgängets ständiga singel. Under nio kapitel får vi följa med henne under en rad fester och högtider, där hennes jakt på den storslagna, perfekta kärlekshistorien fortsätter. "Det är en film som är svår att motstå, underhållande och charmig", skriver MovieZines recensent Fanny Degerfelt.
 

Starta din 7-dagars testperiod och se "Tack för senast" gratis på Viaplay

 
 
"Tack för senast", som är regisserad av Moa Gammel, har bland annat liknats vid kända romantiska komedier som "Bridget Jones dagbok" och "När Harry mötte Sally". Även dessa hittas på Viaplay, som dessutom erbjuder alla nya kunder en gratis provvecka (ordinarie pris är därefter 129 kr/månad). 
| 26 december 2022 08:45 |