Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

30 januari 2024 | 06:00

Turtles flyttar in på SkyShowtime! "Mutant Mayhem" är ninjasköldpaddornas bästa långfilm

De evigt unga sköldpaddorna må fylla 40 i år, men de har fortfarande tillräckligt med energi för att lyckas i långfilmsformatet.
Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Seth Rogen-producerade "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" är senaste rebooten med de muterade sköldpaddorna, vars ursprungliga serietidning först såg dagens ljus för 40 år sedan. Tack vare SkyShowtime kan vi nu njuta av den nya filmen i hemmers lugna vrå.
 
Efter att ha levt skyddade från människovärlden i många år, ger sig de fyra annorlunda bröder ut för att vinna New York-bornas hjärtan och bli accepterade som normala tonåringar genom heroiska handlingar. Men när en armé av mutanter släpps lös visar det sig snart att bröderna och deras nya vän April O'Neil har tagit sig vatten över huvudet.
 
MovieZines recensent Lucas Mass uppskattade ”Mutant Mayhem” och menade att den utan tvekan är "den bästa filmatiseringen av Peter Laird & Kevin Eastmans klassiska serietidningar sedan Jim Henson stod för de animatroniska dockorna 1990. Den är underhållande, ofta bisarr och spikar äntligen tonårs-aspekten av karaktärerna."
 
Och från och med idag, 30 januari, kan du alltså streama "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" fritt på SkyShowtime.
 
 
| 30 januari 2024 06:00 |