Film

Skribent

Annons

18 juni 2021 | 08:50

Pixars vackra nya äventyrsfilm finns nu att streama

Premiär för hyllade "Luca" på Disney+! Så gör du för att se filmen.
MovieZine tipsar om nyheter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Pixar har varit flitiga på sistone, med inte mindre än tre långfilmer inom loppet av femton månader. I mars 2020, kort innan pandemin bröt ut, släpptes fantasyfilmen "Framåt". Till jul fick vi njuta av den tokhyllade "Själen" på Disney+. Och idag är det dags för ett nytt magiskt äventyr från den prisbelönta animationsstudion.

I "Luca" möter vi en pojke som egentligen är ett sjömonster, men han tvingas dölja sitt sanna jag när han får smak för livet på land. I den pittoreska italienska byn lockar spännande äventyr, nya vänner och berg av pasta.
 
 
 
"Pixars lekfulla målarlåda möter italiensk riviera och ljuv musik uppstår. Du hinner knappt säga ”santa mozzarella” innan du har blivit hänförd av den mysigt och älskvärda historien som ”Luca” bjuder oss på", skriver Charlotte Brange i sin recension på MovieZine.
 
Idag har filmen streamingpremiär på Disney+ där den ingår i abonnemanget. Du behöver alltså inte betala extra som för vissa andra stora premiärer.
 
 
Att stora Pixar-filmer går direkt till streaming har väckt en del missnöje inom studion. Och det är klart att filmer som "Själen" och "Luca" skulle göra sig riktigt bra på stor duk. Men med tanke på pandemin som ännu inte är över känns det ändå positivt att Disney har valt att göra nya filmer tillgängliga hemifrån.

Ett abonnemang på Disney+ kostar 89 kr i månaden eller 890 kr för ett helår. Läs mer och bli medlem på disneyplus.com...
| 18 juni 2021 08:50 |