Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

12 januari 2024 | 06:00

Streama storslagna "Killers of the Flower Moon" gratis på Apple TV+

"Killers of the Flower Moon" har hyllats av kritiker och är en tung Oscarsfavorit. Nu kommer den verklighetsbaserade filmen till Apple TV+.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Filmskaparen Martin Scorsese är inte rädd för att ta sig an svåra teman och regissera filmer som kräver full uppmärksamhet av sin publik. Dessutom har han en tendens att bli prisad och hyllad till skyarna, något som hans senaste verk "Killers of the Flower Moon" också blivit.
 
Historien är en filmadaption av David Granns bästsäljande bok med samma namn och grundar sig i verkliga händelser, om brutala mord som skakade den förmögna Osage-nationen under 1920-talet.
 
Scorsese har här sitt sjätte samarbete med Leonardo DiCaprio och tionde med Robert De Niro - vilket bara det är en imponerande bedrift i sig. Däremot är det hans första samarbete med Lily Gladstone som vann en Golden Globe för bästa kvinnliga huvudroll (drama) för sin insats. Det är första gången en inhemsk skådespelerska vinner priset vilket gör vinsten historisk. Filmen är dessutom Oscarstippad och återfinns i flera kategorier på Oscarsgalans kortlistor
 
Idag kommer det långa eposet (3 timmar och 26 minuter!) exklusivt på streamingtjänsten Apple TV+
 
Du som ännu inte har skaffat Apple TV+ kan ta del av en gratis provperiod på 7 dagar. Det ger dig möjlighet att streama "Killers of the Flower Moon" och flera andra filmer och serier från Apple, helt utan kostnad! (Erbjudandet gäller nya kunder. Ett vanligt månadsabonnemang kostar 99 kronor.)
 
 
 
Vad tycker du om "Killers of the Flower Moon"? Kommentera nedan. 
| 12 januari 2024 06:00 |