Film

Skribent

MovieZine

26 november 2021 | 16:00

När kommer "Encanto" till Disney+?

Walt Disney Animations 60:e långfilm släpps på bio idag - men kommer ut på streaming redan till jul.
En ny animerad Disneyfilm är en högtidsstund för många, stora som små. Idag släpps studions 60:e Disney Classic på bio - ”Encanto” är en förtrollande mysig musikalsaga fylld av värme och vackra bilder.

Handlingen utspelar sig i en colombiansk by där alla i familjen Madrigal har fått speciella gåvor som barn, unika superkrafter. Alla utom tonåriga Mirabel, som blivit lite av en outsider. Men Mirabel vore ju inte filmens huvudperson om inte historien krävde en hjälte. När byn och det säregna huset Casa Madrigal hotar att förlora all sin magi är det upp till henne att rädda sin familj.
 
 
Fylld av musik, mystik och magi är ”Encanto” är ett måste för alla som gillar filmer som Pixars ”Coco” och Disneys ”Frost” och ”Raya och den sista draken”. Men om du föredrar att se på film i hemmets lugna vrå så behöver du inte vänta länge på streamingpremiären.

Redan den 24 december, på självaste julafton, bjussar Disney+ på en fin liten julklapp. Då släpps ”Encanto” utan extra kostnad för alla prenumeranter.
 
| 26 november 2021 16:00 |