Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 oktober 2021 | 17:00

"Dune" släpps på svenska HBO Max den 1 november

Bekräftat: Denis Villeneuves maffiga rymdsaga får sin streamingpremiär redan nästa vecka.
MovieZine tipsar om innehåll och prisvärda erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar.
 
Jo, jo. Absolut. "Dune" är en film som ska upplevas på en stor bioduk med grymt ljud, och har du inte unnat dig det nöjet ännu så har du missat något.

Men många Villeneuve-fans lär säkert bli glada av att få höra att denna episka sci-fi-saga väldigt snart får sin streamingpremiär, så vi kan njuta av den om och om igen hemma i tv-soffan. Nu är det inte länge kvar: MovieZine kan bekräfta att "Dune" släpps på svenska HBO Max måndagen den 1 november.

HBO Max lanseras i Sverige imorgon tisdag, och ersätter HBO Nordic. Du som redan är kund behöver inte göra något förutom att ladda ned en ny app till dina enheter från och med imorgon, och se fram emot en sänkt månadskostnad.
 
 
 
"Dune" fick svensk biopremiär 15 september och som Warner Bros har utlovat kommer det endast att dröja 45 dagar innan deras biofilmer landar på streamingtjänsten HBO Max. Vid lansering finns bland annat "Space Jam: A New Legacy" i utbudet, och den 3 november tillkommer även "The Suicide Squad".
 
Ett abonnemang på HBO Max kostar 89 kr/månad. Just nu får alla nya kunder 50% rabatt - livet ut! Registrera dig för HBO Max och se "Dune", "The Suicide Squad" och andra storfilmer.
 

Streama "Dune" och andra storfilmer på HBO Max

 
Har du redan sett "Dune" på bio? Eller väntar du hellre på streamingpremiären?
| 25 oktober 2021 17:00 |