Film

Skribent

MovieZine

12 mars 2021 | 13:30

Så kan du se Tom Hollands nya drama "Cherry" gratis på Apple TV+

Bröderna Russo regisserar "Cherry", baserat på verkliga händelser om soldaten som blev bankrånare. Testa Apple TV+ gratis i en vecka.
Småstadskillen som drog ut i krig. Soldaten som fick PTSD. Knarkaren som blev bankrånare. Det är ett osannolikt men fascinerande livsöde som Nico Walker har skrivit ner i debutromanen "Cherry", vilket nu bäddar för en lika fascinerande film.

Boken hamnade hos "Avengers"-regissörerna Joe och Anthony Russo, som såg sin chans att ta en paus från stora Marvelfilmer och göra ett drama med element av både coming-of-age, krigsfilm och spännande thriller.

Resultatet - "Cherry" med Tom Holland i huvudrollen - har idag streamingpremiär på Apple TV+.
 
"Russo-bröderna vet hur man för över en berättelse till vita duken och gör den poppig och engagerande för publiken (...) Tom Holland är lyckligtvis stabil som alltid, och får visa prov på många delar ur registret", skriver Patrik Linderholm i sin recension på MovieZine.
 
 
 
Apple TV+ är den relativt nya streamingtjänsten som lanserades i Sverige i november 2019. Bland deras mer omtalade originalfilmer finns krigsfilmen "Greyhound" med Tom Hanks, och Sofia Coppolas dramakomedi "On the Rocks" med Bill Murray. Tidigare i år släpptes också en kritikerhyllad dokumentär om Billie Eilish. Det finns med andra ord en del pärlor att upptäcka, trots att utbudet ännu är smalt.
 
Du som ännu inte har testat på tjänsten kan nu testa Apple TV+ gratis i 7 dagar.
| 12 mars 2021 13:30 |