Film

Skribent

MovieZine

25 februari 2021 | 22:55

Så ser du Billie Eilish-dokumentären gratis på Apple TV+

Streamingpremiär för "Billie Eilish: The World's A Little Blurry".
Världen må verka lite suddig för Billie Eilish, men för oss är det kristallklart. Den 19-åriga popartisten är född till att vara superstjärna.

Det är bara fem år sedan hon släppte sin debutsingel "Ocean Eyes" på nätet och blev viral. Billies debutskiva "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" kom 2019 och gav henne hela fem Grammy Awards. Hon är även den yngsta musikern någonsin som fått spela in en Bond-låt - "No Time to Die". Och hon spelar fortfarande in alla låtar i sitt barndomshem, tillsammans med brorsan Finneas som skapar musiken.
 
 
Apple TV+ har betalat mångmiljonbelopp för dokumentären "Billie Eilish: The World's A Little Blurry", som följer det unga stjärnskottet sedan starten av en kometkarriär. 
 
Vi bjuds här på ett intimt porträtt av en tonåring som kämpar med det plötsliga kändisskapet, samt får en inspirerande inblick i syskonens kreativa process. Billies mörka emo-texter och Finneas starka beats berör en, oavsett om man är ett fan sedan tidigare eller inte.

Fredagen 26:e februari släpps "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" på streaming via Apple TV+. Har du inte redan tjänsten så kan du prova Apple TV+ gratis i sju dagar här.
 
| 25 februari 2021 22:55 |