Film

Skribent

MovieZine

5 december 2023 | 11:30

Premiär! Här ser du nya Beckfilmen ”Beck - Inferno”

Tidigare släpptes alla Beckfilmerna via C More, men nu ligger de på en ny streamingtjänst.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Beck-katalogen och de nya filmerna har bytt streamingtjänst. Då C More stänger ned om bara några dagar har allt innehåll flyttats till TV4 Play.
 
Det är också där som streamingpremiären av nya ”Beck - Inferno” hamnar - redan till helgen! Beck-fans har fått vänta sedan mars på en ny dos svensk spänning från Martin Beck och hans team, men äntligen är det dags för Sveriges populäraste deckarserie att återvända.
 
 

Jonas Karlsson hyllas: "Otäckare än någonsin"

 
Den 49:e filmen har Martin Wallströms rollfigur Josef i fokus. Josef blir avstängd från sin tjänst i väntan på en internutredning, då han påstås ha angripit en SÄPO-agent. Klas Fredén, som nu står på toppen av sin karriär, erbjuder sin hjälp – men ingenting är gratis. Samtidigt får Beck-gruppen ett fall där en tvåbarnspappa mördats på en bensinstation.
 
Dt är framför allt Jonas Karlsson och hans Klas, en karaktär vi älskar att hata, som lyfter den nya filmen. I väntan på MovieZines recension (som släpps inom kort) hälsar vår kritiker att "Jonas Karlssons beundrare bjuds på en magnifik show och hans karaktär Klas Fredén är otäckare än någonsin".
 
I rollerna syns också Peter Haber, Jennie Silfverhjelm, Valter Skarsgård, Kristofer Hivju och gästskådespelare Happy Jankell.
 
Filmen får premiär nu på fredag 8 december. Den blir tillgänglig att streama redan vid midnatt.
 
 

Streama på TV4 Play med Plus-abonnemang

 
"Beck - Inferno" och samtliga de 48 filmerna om Martin Beck går att streama på TV4 Play men kräver ett Plus-abonnemang. Det kostar 59 kr/månad för ett abonnemang med reklam, eller 149 kr/månad för dig som vill streama reklamfritt.
 
 
Se trailern nedan:
 
| 5 december 2023 11:30 |