Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 maj 2021 | 15:20

"Stranger Things" släpper kryptisk teaser inför säsong 4

Vi fick inget premiärdatum men ännu en teaser och ett kryptiskt meddelande.
Den fjärde säsongen av "Stranger Things" blev likt många andra serier försenad på grund av pandemin ifjol. I början av 2020 fick vi en teaser som avslöjade att en viss karaktär befinner sig i Ryssland, men sedan dess har det varit ganska tyst om den kommande säsongen.
 
Men efter ett kryptiskt meddelande från manusförfattarnas officiella Twitter-konto; "Är ni redo?", så lades snart därefter en två minuter lång teaser upp. Klippet tycktes däremot bara visa brusande övervakningskameror från Hawkings National Laboratory, med småklipp på de olika skärmarna som blir allt blodigare... vilket inte avslöjade så mycket. 
 
Texten under YouTube-klippet tydde däremot på att det skulle komma ännu mer info idag - och många hoppades därför på både en full trailer och ett premiärdatum inför den nya säsongen. Men istället fick vi ännu en teaser, som tycks avslöja att den fjärde säsongen kommer att lära oss mer om Elevens (och de andra barnen som det experimenterades på) backstory. 
 
 
Som kommentar under klippet på "Stranger Things" YouTube-kanal så står det bara "002/004" och det finns ett gäng andra siffror med i teasern. Eftersom det inte framgår när den nya säsongen kommer att få premiär så spekuleras det nu hejvilt i sociala medier om det går att klura ut datumet på något vis genom det vi får se i klippet. 
 

Läs också: Robert Englund är klar för den nya "Stranger Things"-säsongen

 
När tror du att vi får återse Eleven och hennes vänner i Hawkins, Indiana? Kommentera gärna nedan!
| 6 maj 2021 15:20 |