Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 november 2020 | 10:40

Robert Englund är klar för den nya "Stranger Things"-säsongen

Freddy Krueger-skådespelaren ansluter till den nya säsongen av "Stranger Things" tillsammans med sju andra skådespelare.
TVLine rapporterar att Robert Englund, som är mest känd för att ha spelat Freddy Kreuger i "Terror på Elm Street"-filmerna, är klar för den fjärde säsongen av "Stranger Things". Englund kommer att spela den nya karaktären Victor Creel, som sitter inspärrad på ett mentalsjukhus för ett hemskt mord på 50-talet. 
 
Utöver Englund så kommer även Jamie Campbell Bower ("Twilight"-filmerna), Eduardo Franco ("American Vandal") och Joseph Quinn ("Howards End") dyka upp i återkommande roller medan Sherman Augustus ("Into the Badlands"), Mason Dye ("Bosch"), Nikola Djuricko ("Legends") och Tom Wlaschiha ("Game of Thrones") ansluter i några mindre roller.
 
 
Den fjärde säsongen kommer att utspela sig både i USA och Ryssland, men utöver det är det i nuläget väldigt lite som är känt kring handlingen i den kommande säsongen. Det är i nuläget oklart exakt när den fjärde säsongen kommer att släppas, men förutsatt att pandemin inte sätter fler käppar i produktionshjulet så lär vi förhoppningsvis få den någon gång under slutet av 2021.
 

Läs också: Den fjärde säsongen av "Stranger Things" blir inte den sista

 
Är du peppad på fortsättningen av "Stranger Things"? Kommentera gärna nedan!
| 21 november 2020 10:40 |