Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 augusti 2020 | 16:45

Den fjärde säsongen av "Stranger Things" blir inte den sista

Seriens skapare bekräftar en gång för alla att den fjärde säsongen av "Stranger Things" inte kommer att bli den sista.
Bröderna Matt och Ross Duffer, skaparna bakom den enormt populära tv-serien "Stranger Things", har bekräftat för THR att den fjärde säsongen inte kommer att bli den sista.
 
Netflix har i nuläget officiellt endast lagt en beställning på en fjärde säsong av "Stranger Things". Under den (på grund av coronapandemin) pausade produktionen har många av seriens fans börjat oroa sig för att den kommande säsongen skulle bli den sista.
 
Vi rapporterade i början av sommaren att skaparna berättat att de visste exakt hur de ville avsluta serien och att det slutet inte skulle finnas med i den fjärde säsongen, så redan där lät det ganska positivt kring den eventuella fortsättningen. Men under den senaste intervjun bekräftar dem uttryckligen att den fjärde säsongen inte kommer att bli den sista - fast man undviker däremot att svara på exakt hur många fler säsonger som finns planerade.
 
- Vi har haft mycket mer tid [på grund av pandemin] att arbeta på manusen. För första gången har vi samtliga manus färdiga och har möjligheten att se allt som en helhet och göra vissa ändringar, berättar Matt. Säsong fyra kommer inte att vara slutet. Vi vet vad slutet är - och när det är. Pandemin har givit oss tid att blicka framåt och planera vad som är bäst för serien. När vi började med det så fick vi en bättre uppfattning om hur lång tid vi behöver för att berätta den storyn, utvecklade Ross.
 
 
Det är ännu oklart exakt när den fjärde säsongen förväntas att bli klar, mer än att förhoppningarna innan pandemin var att kunna köra ut den någon gång under 2021.
 

Läs också: Den ultimata guiden till de bästa nya tv-serierna under hösten 2020

 
Ser du fram emot att ta del av de kommande säsongerna av "Stranger Things"? Kommentera gärna nedan!
| 20 augusti 2020 16:45 |