Film

Skribent

Josefine Krischausky

6 juli 2022 | 20:30

Stjärnspäckad trailerpremiär för historiska thrillern "Amsterdam"

Christian Bale, Margot Robbie, Robert De Niro och Taylor Swift är några av personerna som står på rollistan för David O. Russells nya film.
20th Century Studios har gett oss den första trailern till "Amsterdam", den kommande, historiska dramathrillern från David O. Russell. Filmen är regissörens första sedan 2015 års "Joy", och är mer stjärnspäckad än någonting vi tidigare sett från honom. 
 
"Amsterdam" utspelar sig på 1930-talet och kretsar kring tre vänner, två soldater och en sjuksköterska, som av slumpen råkar bli vittnen till ett mystiskt mord. Så småningom blir trion själva misstänkta gärningsmän i utredningen, varefter de lyckas hamna mitt i centrum av en gigantisk konspiration. 
 
 
Christian Bale, Margot Robbie och John David Washington spelar huvudrollerna i filmen, som beskrivs som en blandning av både verklighet och fiktion. De kända namnen på rollistan slutar inte alls där, utan i ensemblen finns också Chris Rock, Robert De Niro, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Mike Myers och Taylor Swift.
 
"Amsterdam" går upp på amerikanska biografer i november. Det svenska premiärdatumet inväntar vi ännu. 
| 6 juli 2022 20:30 |