Film

Skribent

Anders Eklöf

8 september 2021 | 16:47

Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence måste rädda världen i "Don't Look Up"

En duo bestående av Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence får det ärofyllda och pressade uppdraget att meddela världen att en asteroid snart kan utplåna oss i "Don't Look Up".
Den 24 december har den oerhört stjärnspäckade (och inte särskilt juliga) filmen "Don't Look Up" premiär på Netflix, som handlar om två lågutbildade astronomer (Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence) som försöker varna media och mänskligheten om en asteroid som kan förgöra jorden. 
 
Nu släpps en första teaser-trailer för den Adam McKay-regisserade filmen ("Step Brothers", "Anchorman" och "The Big Short"), som utlovar både spänning och komik. 
 
 
Förutom nämnda huvudroller ingår Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill, Ariana Grande, Matthew Perry, Kid Cudi och Himesh Patel ("Tenet") i rollistan. 
 
- Faktumet att Netflix ser den här filmen som en komedi för en världspublik sätter ribban högt för mig och mitt team på ett exalterande och motiverande vis, har regissören sagt till sajten Deadline
 
En trevlig detalj är att svenska Linus Sandgren, som tidigare belönats med en Oscar för bästa foto med filmen "La La Land", står för fotot. Andra filmer han arbetat på är "American Hustle", "First Man" och den kommande Bond-filmen "No Time to Die"
 
Vad tror du om "Don't Look Up"? Kan filmen bli lika bra som rollistan? 
| 8 september 2021 16:47 |