Film

Skribent

Josefine Krischausky

27 juli 2021 | 13:15

Se den nya trailern för efterlängtade "No Time to Die"

Väntan har minst sagt varit lång, men snart har det till slut blivit dags att se Daniel Craig återvända som James Bond för sista gången.
Premiären av den kommande Bond-filmen "No Time to Die" – av MovieZines läsare framröstad till årets mest efterlängtade film – börjar nu närma sig ordentligt. Efter många förseningar har det till slut blivit dags att se Daniel Craig återvända till titelrollen, för femte och sista gången. 
 
I en ny, kort trailer meddelar man att det officiellt är dags James Bond att återvända till filmduken. Bland de korta, intensiva klippen ser vi även glimtar av några andra av filmens stjärnor, däribland Rami Malek som skurken Safin, Ana de Armas som CIA-agenten Paloma. Återvänder sedan tidigare gör bland annat skådisar som Ben Whishaw, Naomie Harris och Léa Seydoux. 
 
 
I "No Time to Die" ser vi en Bond som har lämnat sin aktiva tjänst, för att njuta av ett lugnt liv i Jamaica. Han hinner dock inte slappna av länge innan en gammal CIA-vän dyker upp, som behöver hans hjälp med att utföra ett tufft uppdrag. För manus och regi står Cary Joji Fukunaga ("Beasts of No Nation"), som gör sin första film i franchisen. 
 
"No Time to Die" når svenska biografer den 30 september. Är du taggad inför premiären?
| 27 juli 2021 13:15 |