Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

18 november 2019 | 09:00

Stjärnorna kräver: "Release the Snyder Cut!"

Gal Gadot, Ben Affleck och Dave Bautista ställer sig på fansens sida i "Justice League"-kampanjen.
Det har nu gått två år sedan "Justice League" släpptes på bio... och gjorde de allra flesta besvikna.

Regissören Zack Snyder fick dessvärre förhinder under efterproduktionen, och ersattes av Joss Whedon ("Avengers"). Med stor tidspress på sig fick Whedon färdigställa filmen, och resultatet blev något skakigt.

Ända sen dess har det ryktats om en "Snyder Cut", en tidig version av filmen som följer regissörens originalvision, och fans har vädjat till Warner Bros länge om att få se den. Igår - på tvåårsdagen efter premiären - tog några av DC-universumets stjärnor till Twitter för att stödja hashtaggen som än en gång började trenda.
 
 
Gal Gadot (Wonder Woman) och Ben Affleck (Batman) fick bland annat förstärkning av Jason Momoa (Aquaman) på Instagram. Momoa berättade nyligen för MTV att han har sett den mytomspunna "Snyder Cut" och att den är "väldigt annorlunda" mot den färdiga "Justice League" som vi har fått se:

- Jag tycker att allmänheten behöver se den. Jag vet inte hur Warner och DC känner. Men som ett fan är jag väldigt, väldigt glad att jag har fått se den.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

#releasethesyndercut 😜😜aloha j

Ett inlägg delat av Jason Momoa (@prideofgypsies)

 
Även Marvels Dave Bautista drogs med på Twitter-tåget under gårdagen. Och, jepp, självaste Zack Snyder vill få ut Snyder-versionen, så beslutet ligger uppenbarligen inte i hans händer.
 
 
Men det återstår att se om det hjälper. Warner Bros verkar inte sugna på att släppa en halvfärdig film ut i världen, hur mycket fansen än twittrar och har sig. Enligt källor till Comicbook.com finns det ännu "inga omedelbara planer" på att släppa Snyder Cut.
 
Vill ni också se "Justice League: The Snyder Cut"? Kommentera nedan.
| 18 november 2019 09:00 |