Film

Skribent

Alexander Svensson

10 juni 2024 | 18:00

Steve Carell lanserar nytt filmuniversum - presenterar 50 nya "Minions"-filmer

Vi ser fram emot "Mega Minions: Tax Write-Off" år 2071.
“Dumma mej 4” är snart här, med Steve Carell tillbaka i rollen som den före detta superskurken Gru. Den här gången får han sällskap av en grupp superhjälte-minioner, kallade Mega Minions, och enligt Steve Carell är “Dumma mej 4” bara början på deras många äventyr.
 
I en ny video presenterar Carell “The MegaVerse”, ett filmuniversum fokuserat på Mega Minions, med hela femtio projekt som på en “irreguljär basis” de närmsta hundra åren kommer att berätta sammanflätade MegaMinions-berättelser i format som varierar mellan allt från film till skridskoteater.
 
Mega Minions, en grupp karaktärer som enligt Steve Carell kommer mjölkas som bara den de kommande hundra åren.
 
Carell presenterar det hela med glimten i ögat samtidigt som en hopplöst ambitiös tidslinje fullspäckad med projekt visas upp bakom honom. Enligt den kan vi bland annat se fram emot mästerverk som “Mega Minions: Mega Musical” 2034,“Mega Minions: Despicable in Denver” 2051, “Mega Minions: Tax Write-Off” år 2071 och den extremt originella “Mad Mega: Furry Road” så tidigt som 2094.
 
Det hela är, som de flesta säkert förstår (tyvärr) bara på skoj, ett försök att göra parodi på överambitiösa superhjälteuniversum och samtidigt göra reklam för den väldigt verkliga filmen “Dumma mej 4” som släpps den 3 juli i Sverige. Se den skämtsamma "Minions"-presentationen nedan:
 
| 10 juni 2024 18:00 |