Film

Skribent

Hannes Kinnunen

14 april 2012 | 20:01

Stephen Fry färdig med "The Hobbit"

I veckans rapporter berättar vi att Stephen Fry är klar med "The Hobbit" och så undrar vi vilken av storfilmerna som kommer spela in mest pengar.

Stephen Fry färdig med "The Hobbit"

Eller i alla fall med inspelningen, då han kan vänta sig en hel del marknadsförande en bit fram på vägen. Nu skriver dock NewsTalkZB att Stephen Fry har spelat in sin beskärda del av filmen och kan sätta sig på flyget hem.

Fry berättar att det är ett känslosamt förväl att lämna Nya Zeeland även om han åker tillbaks till världspremiären i Wellington i december.

Frågan är dock hur pass inspelningen ligger till i överlag då det ryktas om att Stephen Fry som ska spela Mästaren av Laketown bara ska vara med i den andra delen av "The Hobbit". Kan det vara så att alla scener i Laketown är färdiginspelade? Att de redan är på gång med att animera in draken Smaug? Frågorna är många och peppen ökar drastisgt. Vad tycker du om Stephen Fry?

Vilken film vinner?

Det är snart maj och sommarens blockbusters är på väg att rulla in på biograferna och med det sagt en hel del pengar in på Hollywoodjättarnas bankkonton. Den stora frågan är alltså vilken film som kommer att spela in mest pengar under 2012? Då detta år ser ut att bli ett stekhett filmår med publikdragare som "The Avengers", "The Dark Knight Rises" och slutligen "The Hobbit".

Det jag vill göra nu är att ni ska välja vilken film du tror kommer att spela in mest pengar under de kommande månaderna av 2012. I slutet av året sammanfattar era svar och presenterar den film som faktiskt vinner. Då jag förväntar mig att det mest är "The Hobbit"-fans som läser den här artikeln så vill jag att ni ska rösta på den filmen ni tror kommer att spela in mest och inte den film ni vill ska spela in mest. Ett kul expriment helt enkelt för att se hur pass "The Hobbit" kommer att kunna leva upp till "Sagan om Ringens" intäkter.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

Kolla in vår specialsajt för the "The Hobbit" där du hittar allt om filmerna!

| 14 april 2012 20:01 |