Serie

Skribent

MovieZine

16 februari 2022 | 09:50

Starzplay lanseras i Sverige idag - ännu en streamingtjänst är här

Hela utbudet från Starzplay görs också tillgängligt för Viaplays prenumeranter, utan extra kostnad.
Starzplay, den internationella treamingtjänsten från STARZ, meddelar idag att de utökar sitt erbjudande till kunder i Sverige och övriga Norden. Nu lanseras både en Starzplay-app och en dedikerad kanal i Apple TV-appen.
 
Utbudet inkluderar internationella serier som exempelvis “Power Book II: Ghost”, “Power Book III: Raising Kanan”, “Power Book IV: Force” och kommande titlar som ”Gaslit” med Julia Roberts i huvudrollen, ”The Girl from Plainville” med Elle Fanning och ”Becoming Elizabeth”.
 
Nyheterna kommer också att vara tillgängliga i Starzplay-segmentet på Viaplay för alla prenumeranter, utan extra kostnad.
 
– Som en uppföljning på vår framgångsrika lansering under 2020, är vi nu väldigt glada att få utöka vår närvaro i Norden och ge nordiska tittare möjligheten att ta del av vårt fulla utbud. Både direkt via appen och via våra partners Apple och Viaplay. Vi ser fram emot att få lära känna våra nordiska kunder ännu bättre och förse dem med spännande och kurerad premiumunderhållning genom ett utökat antal kontaktpunkter – som öppnar dörren till det allra bästa globala innehållet, säger Superna Kalle, President på STARZ International, i ett pressmeddelande.
| 16 februari 2022 09:50 |