Spel

Skribent

Robin Cocks

15 september 2019 | 18:00

"Star Wars Pinball" får skyhöga betyg av kritiker

Den osannolika kombinationen av flipperspel och "Star Wars" har släppts nyligen i form av spelet "Star Wars Pinball" till Nintendo Switch. Och spelet har fått skyhöga betyg av kritikerna.
2019 ser ut att bli ett riktigt hett år för alla "Star Wars"-fans. I november släpps actionäventyret "Star Wars Jedi: Fallen Order" och i december går filmen "Star Wars: The Rise of Skywalker" upp på biograferna. Men redan nu kan du spela ett nytt "Star Wars"-spel till Nintendo Switch, nämligen "Star Wars Pinball".
 
"Star Wars Pinball" är precis vad det låter som, flipperspel och "Star Wars" i kombination. På förhand kan det låta något ointressant, men enligt sidan Metacritic som sammanfattar betyg från olika kritiker så har "Star Wars Pinball" i skrivande stund 88 / 100 i snittbetyg, vilket är skyhögt för att vara ett flipperspel.  
 
Spelet innehåller bland annat 19 olika flipperbord inspirerade från filmerna "Star Wars: Episode IV - VIII", ett karriärläge samt ett multiplayerläge som gör att du kan spela mot andra spelare online. 
 
 
"Star Wars Pinball" finns ute nu till Nintendo Switch.
 
Gillar du flipperspel? Kommer du spela "Star Wars Pinball"?
| 15 september 2019 18:00 |