Spel

Skribent

Lina Svensson

8 juni 2019 | 19:55

EA visar upp 15 minuter gameplay från "Star Wars Jedi: Fallen Order"

Idag kickade äntligen årets stora spel-fest, E3-mässan igång i Los Angeles. Först ut var EA som visade upp gameplay från det kommande spelet "Star Wars Jedi: Fallen Order".
Startskottet för E3 2019 har ljudit. Årets största spel-fest är med andra ord äntligen i full gång. Först ut på banan var EA, som i år valde att inte hålla en klassisk presskonferens utan istället satsade på att i förväg utannonsera vilka spel som skulle visas upp för att sedan streama eventen kring respektive spel, var för sig.
 
EA valde att “bring out the big guns” direkt genom att starta hela kalaset med spelet "Star Wars Jedi: Fallen Order". Där vi fick ta del av hela 15 minuter gameplay från spelet. Tidigare i år presenterades spelets huvudkaraktär, Cal Kestis, som är en av få överlevare från Jediordern. I det 15 minuter långa klippet får vi se mer av Cal när han beger sig iväg på ett räddningsuppdrag.
 
I klippet kan Star Wars-fans finna ett bekant ansikte. Karaktären Saw Gerrera från filmen "Star Wars: Rogue One", som spelas av skådespelaren Forest Whitaker. Men det är inte bara i filmen som Forest gestaltar denna karaktär, vi kan också höra skådespelarens egen röst i detta spel.
 
Utvecklarna var ganska förtegna när det gällde nya detaljer kring storyn i spelet. Allt vi vet är att "Star Wars Jedi: Fallen Order" kommer att utspela sig strax efter Star Wars Episode 3: Revenge of the Sith". Men EA lovade att bjuda på mer detaljer under Microsofts presskonferens (söndag klockan 22). Den 15 november får vi äntligen lägga tassarna på detta efterlängtade, galaktiska äventyr. För att spä på suget ytterligare, spana då in klippet med gameplay här nedan.
 
| 8 juni 2019 19:55 |