Spel

Skribent

Lina Svensson

13 april 2019 | 23:00

Här är den rykande färska trailern från "Star Wars Jedi: Fallen Order"

Gör dig redo. Plocka fram lasersvärdet och anslut dig till de andra Jedikrigarna. Det har blivit dags att slåss mot ondskan som hotar galaxen.
Under kvällens "Star Wars Celebration" i Chicago avslöjades äntligen nya detaljer kring årets, kanske hetaste spelsläpp, (i alla fall om du frågar Star Wars-fans) "Star Wars Jedi: Fallen Order". Fram tills ikväll har vi fått veta väldigt lite om detta spel, det enda som har framkommit är att storyn kommer att ta sin början strax efter den senaste episoden. Utvecklarna Respawn var ivriga med att få visa upp den allra första trailern till detta spel. 
 
 
I trailern får vi möta vår nya hjälte, Cal Kestis. En av få överlevare från Jediordern. Respawn meddelade också att "Fallen Order"  inte är ett multiplayer-spel, utan vi kommer istället att få ta del av ett fullblodat singleplayer-spel med storyn i fokus. 
 
"Star Wars Jedi: Fallen Order är ett action-äventyrsspel som utspelar sig strax efter Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith. Utveckla dina egna unika kraftförmågor, skärp dina lightsaber-tekniker och utforska de gamla mysterierna som döljer sig i en förlorad civilisation."
 
 
 
"Star Wars Jedi: Fallen Order" kommer att släppas den 15 november till PC, Playstation 4 och Xbox One.
| 13 april 2019 23:00 |