Film

Skribent

Viktor Eriksson

20 februari 2024 | 20:30

“Spider-Verse”-producent visar upp påtänkt “Batman”-film

Än så länge är det oklart vad DC Studios-chefen James Gunn tycker om projektet.
Yuhki Demers, en produktionsdesigner och producent som jobbade med “Spider-Verse”-filmerna, har nu visat upp konceptbilder för en påtänkt “Batman Beyond”-långfilm. Demers skriver på X, tidigare Twitter, att han pitchade projektet till Warners Bros. och DC tillsammans med regissören Patrick Harpin (“My Dad the Bounty Hunter”) för fem månader sedan.
 
Konceptbild: Yuhki Demers
 
“Innan vi pitchade varnade dom oss för att “det finns inte en chans att vi kan göra en Beyond-film”, men de älskade vår entusiasm. Vi pitchade en översikt för hela filmen och det som började som ett “inte en chans” blev till ett “kanske”, skriver Yuhki Demers. 
 
Konceptbild: Yuhki Demers
 
"Batman Beyond" (även känd som "Batman in i framtiden" i Sverige) var en animerad tv-serie som gick i 52 avsnitt mellan 1999-2001 och skildrade tonåringen Terry McGinnis som en ny Batman i ett futuristiskt Gotham City under ledning av en äldre Bruce Wayne. Serien fungerar som en uppföljare till "Batman: The Animated Series". 
 
Enligt Demers har de sedan dess pitchat sig upp för företaget med målet att försöka nå James Gunn. Något som ännu inte hänt. Det återstår att se ifall konceptbilderna, som just nu håller på att bli virala på nätet, kan komma att ändra på det.
 
Hade du velat se en "Batman Beyond"-långfilm?
 
| 20 februari 2024 20:30 |