Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 oktober 2021 | 22:30

"Spider-Man: No Way Home" blir slutet på trilogin

Inga fler Spider-Man-filmer för Tom Holland?
Nu är det bara två månader kvar till premiären av "Spider-Man: No Way Home" - filmen som enligt Tom Holland kan bli hans sista soloäventyr.

I en intervju med Entertainment Weekly säger skådisen att detta blir "ett avslut för Homecoming-trilogin":

- Vi såg alla den här filmen som slutet på en franchise, så att säga. Om vi får möjligheten att göra en till, kommer ni få se en helt annan version. Det kommer inte längre vara "Homecoming"-trilogin. Vi skulle ge det lite tid och försöka bygga något nytt och tonmässigt annorlunda. Om det händer eller inte, vet jag inte. Men vi behandlade definitivt "No Way Home" som ett avslut, och så kändes det, säger Holland.
 
 
Det betyder inte nödvändigtvis att "Spider-Man: No Way Home" blir sista gången vi ser Tom Holland i rollen som Spider-Man. Men det lär dröja några år innan en eventuell fjärde film. Han kan förstås fortfarande gästspela i kommande Marvel-filmer, även om ingenting sånt är klart just nu.
 
Med sin version av Spidey har Holland skapat en av MCU:s populäraste karaktärer, så de lär inte vilja släppa honom så lätt.

I vinterns "Spider-Man: No Way Home" får Peter Parker möta konsekvenserna av att hans hemliga identitet har blivit känd för hela världen. Han ber Doctor Strange om hjälp med att ställa saker och ting till rätta, men det blir bara värre när gamla skurkar som Dr. Octopus och Electro dyker upp.
 
Första trailern slog alla tittarrekord och det tyder på att filmen är en av årets mest efterlängtade premiärer.
 
 
"Spider-Man: No Way Home" får svensk biopremiär 17 december.
| 14 oktober 2021 22:30 |