Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 maj 2019 | 12:00

När utspelar sig "Spider-Man: Far From Home"?

Före eller efter "Avengers: Endgame"? Frågan kan just ha blivit besvarad.
"Spider-Man: Far From Home" kommer att utspela sig efter händelserna i "Avengers: Endgame". Frågan som hålla fansen vakna om nätterna (nåja) har nu fått sitt definitiva svar.

Efter att Peter Parker blev till damm i slutet av "Avengers: Infinity War", var det många som undrade vad det skulle innebära för Spider-Mans framtid på bioduken. Uppföljaren till "Spider-Man: Homecoming" var redan planerad, och vi antog - helt korrekt - att "Avengers: Endgame" skulle hitta ett sätt att ta tillbaks de döda hjältarna.

Marvel-regissören Joe Russo verkar bekräfta i en intervju att Spider-Mans nästa film utan problem kan komma kronologiskt efter "Avengers: Endgame":

- Ja, de som hade turen och överlevde The Snap är fem år äldre än de som just återvände. Anledningen till att Spider-Man återsåg sina vänner på high school där i slutet, är att de tyvärr också försvann som han gjorde. Självklart finns det de i hans klass som inte dog, och som förmodligen går på college nu.
 
 
Peter Parker återser sina vänner Ned och MJ i sommarens "Spider-Man: Far From Home", där de tar en paus från skolbänken för en välbehövd utlandsresa. Enligt trailern verkar alla hans närmaste vänner fortfarande vara i samma ålder som han - väldigt praktiskt. 
 
 
"Spider-Man: Far From Home" kommer på bio den 5 juli.
| 1 maj 2019 12:00 |