Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 april 2019 | 11:45

Nya bilder på Mysterio i "Spider-Man: Far From Home"

Filmens skurk eller en ny bästis? Jake Gyllenhaals rollfigur väcker frågor.
I sommar får vi se en av Spider-Mans klassiska (och mer obskyra) ärkefiender ta plats på vita duken. Jake Gyllenhaal spelar rollen som Mysterio, men huruvida hans intentioner är goda eller onda är fortfarande lite oklart.

De senaste dagarna har ett par nya bilder släppts från "Spider-Man: Far From Home", och det verkar faktiskt som att Peter Parker (Tom Holland) har hittat sin en ny allierad.
 
 
I en intervju med EW.com avslöjade Jon Watts nyss vilken roll som Quentin Beck, alias den mäktige magikern Mysterio, kommer spela i Peter Parkers liv:

- Om Tony Stark var en slags mentor för honom i de tidigare filmerna, tyckte vi det vore intressant att skildra Mysterio som hans coola farbror, säger regissören.

I "Spider-Man: Far From Home" lämnar Peter Parker sitt trygga New York för två veckors klassresa genom bland annat London och Venedig. På vägen kommer Nick Fury att behöva hans hjälp, Spider-Man och Mysterio ser ut att bli nära vänner, och för hotet i filmen står The Elementals - en mystisk kvartett som kan manipulera naturen.
 
 
Enligt Marvel-chefen Kevin Feige är "Spider-Man: Far From Home" filmen som avslutar Marvels Fas 3. Filmen kommer antagligen att utspela sig efter händelserna i "Avengers: Endgame".
 
"Spindelmannen på semester i Europa" får biopremiär den 5 juli.
| 30 april 2019 11:45 |