Spel

Skribent

Anders Eklöf

27 augusti 2020 | 21:44

Spela som rebellerna och imperiet i "Star Wars: Squadrons"

Den nya republiken kämpar för friheten och rymdimperiet kräver ordning. Har du vad som krävs för att bli en pilot i "Star Wars: Squadrons"?
För ett tag sedan visades "Star Wars: Squadrons" för första gången, som är ett spel som utspelar sig efter filmen "Jedins Återkomst".
 
Här får du styra klassiska rymdskepp som X-Wing och TIE-Fighter i luftstrider mellan två rivaliserande grupper av piloter från rebellerna och imperiet. 
 
Nu har vi fått en första titt på kampanjen för en spelare, på ett uppdrag från det onda rymdimperiets synvinkel, i VR-läget.
 
 
I kampanjen följer du det efterföljande kriget mellan spillrorna av rymdimperiet och rebellerna. Tillsammans med den nya republiken har rebellerna ett hemlighetsstämplat vapen kallat "Project Starhawk, som representerar brytpunkten i kriget.
 
I klippet ovan får vi se scener från ett tidigt uppdrag från rymdimperiets perspektiv, där du ska få tag på en allierad spion som har viktig information om projektet. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
 
Spelet kommer även innehålla multiplayer där lag bestående av fem spelare krigar mot varandra över nätet. 
 
"Star Wars: Squadrons" kommer till PS4, Xbox One och PC den 2 oktober. Till PC och PS4 kommer det även gå att spela i VR.
 
Vilket klassiskt rymdskepp kommer bli din favorit?
| 27 augusti 2020 21:44 |