SPONSRAT

Skribent

MovieZine

24 november 2023 | 14:40

Du kan spara 1000-lappar på TV & hemmabio under Black Friday

Stor rea hos Hifiklubben fram till den 27 november!
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Det är Black Friday, det är löningshelg och julen närmar sig. Ett utmärkt tillfälle att shoppa loss och hitta unika fynd!
 
Om du är på jakt efter en uppgradering av vardagsrummet så har Hifiklubben en mängd hårda klappar till nedsatt pris. Elektronikbutikens stora rea sänker priserna på hela 271 varor med upp till 44 procent.
 
Här är några av de populäraste köpen just nu:
 
 

Samsung 4K QD-OLED-TV 55-tum - spara hela 14 000 kr!

 
4K QD-OLED-TV i High End-klass med exklusiv design, enastående färger och perfekt svärta. En dröm till TV-hemmabion!
 
Samsung S95C är en 4K QD-OLED TV i High End-klass som kombinerar det bästa från QLED- och OLED-teknikerna och ger dig en bildkvalitet som du måste uppleva för att tro på. Bildpanelen är bara 1,1 cm tjock, och du får en fantastisk visuell upplevelse från din TV även när den är avstängd.
 
 
 

Sonos ARC soundbar - spara 1400 kr

 
Stor surroundkänsla i vardagsrummet utan separat anläggning och kablar i rummet. Denna stora Sonos-soundbar ger dig det TV-ljud du alltid drömt om.
 
Sonos Arc är den största och mest avancerade soundbar-högtalaren från Sonos någonsin. Den är framtagen för att ge dig stort och imponerande TV-ljud som kommer att ta din upplevelse till en helt ny nivå oavsett om film, konserter, gaming eller något annat står på programmet. Du får bland annat Dolby Atmos som kan ge dig ett ljud med fin 3D-surround-känsla.
 
 
 

Trådlösa hörlurar från Bang & Olufsen - spara 1215 kr

 
Lyssna på musik på snyggast möjliga vis med dessa exklusiva trådlösa over-ear-hörlurar. Avancerad ANC, touchkontroll och design i världsklass! (Finns i 4 olika färger.)
 
Här kan du njuta av musiken på ett överlägset vis – trådlöst – med enastående ljudkvalitet, ikonisk design, superläckra material och avancerad digital brusreducering (Adaptive Active Noise Cancellation) som automatiskt optimerar sig efter din omgivning.
 
 
 

2 st högtalare från Argon Audio - spara 2000 kr

 
Råstarkt hifi-ljud i äkta stereo, trådlös musik med Bluetooth, smart TV-ljud med HDMI och skivspelaringång – utan separat anläggning!
 
FENRIS A55 är ett par relativt kompakta men grymt starka aktiva golvhögtalare. Med Bluetooth, HDMI-port, avancerad inbyggd stereoförstärkare och två starka 5,25-tums bas-/mellanregisterelement får du ljud, funktionalitet och råstyrka på en väldigt hög nivå.
 
Om du vill ha ännu mer och bättre bas kan du alltid komplettera med en separat subbas, till exempel Argons Audios egen kraftfulla BASS10 Mk2.
 
| 24 november 2023 14:40 |