Film

Skribent

Alexander Dunerfors

10 mars 2013 | 21:01

Spana in "Don Jon"

Joseph Gordon-Levitt kortar ner titeln på sin film, pumpar upp musklerna i nya bilder.

Sundance- och Berlin-favoriten "Don Jon's Addiction" kommer vi visst aldrig att få se. Men däremot finns "Don Jon" att se fram emot om du varit nyfiken på Joseph Gordon-Levitts debut som filmregissör. Inför den ordinarie biopremiären har han valt att korta ner titeln på sin komedi.

Scarlett Johansson och JGL själv spelar huvudrollerna i filmen om en sexberoende ung man som tvingas omvärdera sitt liv när han faller för sin drömtjej, Barbara. Julianne Moore och Tony Danza syns också i filmen, som nu presenterar några nya bilder - kolla in dem nedan.

- Jag ville göra en berättelse om kärlek, och jag ville ta upp detta med att vi numera objektifierar varandra, vi bedömer varandra efter en checklista som vi har redan på förhand, berättar Gordon-Levitt när MovieZine mötte honom på filmfestivalen i Berlin.

- Media har en väldigt stor roll i detta, och det var någonting som verkligen intresserade mig. Att berätta om hur en kille som är besatt av porr möter en kvinna som är besatt av romantik och hur det mötet skulle gå. Porr och romantik modell Hollywood är båda något orealistiskt.

Läs vår recension av "Don Jon" här »

"Don Jon" når svenska biografer i höst.

| 10 mars 2013 21:01 |