SPEL

Skribent

David Grundström

21 augusti 2017 | 15:30

Spana in "Assassin's Creed Origins" ödesmättade trailer

På Gamescom-mässan som pågår just nu i Köln har Ubisoft visat upp en cinematisk trailer till höstaktuella "Assassin's Creed Origins".
"Assassin's Creed" tog ett uppehåll 2016, efter att sedan 2007 ha släppt ett nytt spel varje år. Men den 27:e oktober i år är serien tillbaka i det maffigaste projektet hittills: "Assassin's Creed Origins".
 
I "Origins" får vi utforska det antika egypten och, som titeln avsöljar, ta del av Lönnmördarorderns uppkomst. Spelet lovar ett öppnare äventyr med mindre linjär handling. Jag tycker ärligt talat att det här spelet ser riktigt spännande ut, och då har jag varit trött på "Assassin's Creed" i över fem år.
 
I samband med  spelmässan Gamescom i Köln som går av stapeln imorgon har Ubisoft släppt en ny cinematisk trailer för spelet. Det visar med andra ord ingen faktisk gameplay, men sätter ton på vad vi kan komma att vänta oss stämningsmässigt.
 
Vilket verkar innebära mycket skjutande med pilbåge. Du kan se trailern här:
 
 
Är du nyfiken på mer information kring "Assassin's Creed Origins"? Missa då inte vår intervju med Julien Laferriere från årets E3-mässa.
| 21 augusti 2017 15:30 |