Film

Skribent

Mats Karlsson

11 september 2014 | 14:00

Sony klippte sönder "The Amazing Spider-Man 2"

Andrew Garfield om misstagen man gjorde med uppföljaren.
Marc Webbs  "The Amazing Spider-Man 2" blev inte lika stor succé som Sony Pictures hade hoppats på och filmens intäkter i USA stannade på 202 miljoner dollar. Däremot gick den betydligt bättre på den internationella marknaden, där resultatet blev 505 miljoner dollar. Andrew Garfield berättar nu om misstagen man gjorde med uppföljaren.

- Jag tror när man har en fungerande film och börjar plocka bort delar av den förstör man filmen. Då blir det svårt att bibehålla flödet i filmen. Några personer på studion (Sony) hade problem med vissa delar och eftersom de har sista ordet måste man lyssna på vad de säger, säger Garfield till The Daily Beast.

"The Amazing Spider-Man" fick kritik både från kritiker och publik och det tänker Garfield ta tillvara på till nästa film.

- Konstruktiv kritik är något helt annat än det som kommer från människor som beter sig som idioter. Förhoppningsvis kan vi gå till botten med vad folk hade problem med och se om vi missade något.

Under pressrundorna i Toronto fick även Garfield frågan om vi kommer att få se honom i "Sinister Six":

- Jag vet mer än vad jag får säga. Jag kan däremot säga att jag ser fram emot Drew Goddards "Sinister Six", men om jag är involverad eller inte är mindre viktigt, säger Garfield till Toronto Sun.

Läs också:

Spider-Mans fans kräver en Director's Cut
Andrew Garfield vill se en svart Spider-Man
| 11 september 2014 14:00 |