Film

Skribent

MovieZine

9 augusti 2023 | 17:10

“Sonic the Hedgehog 3” stannar inte upp för strejken - spelar in utan skådespelare

Paramount låter inte något så banalt som en jättestrejk i Hollywood hindra dem från att spela in en tredje film om Sonic i september.
Sonic har de senaste åren gått som tåget på biograferna, med två filmer som bägge gått hem hos publiken. Paramount är på språnget med en tredje, och tänker, i typisk Sonic-anda, försöka göra saker så fort som möjligt. Därmed kommer inspelningen dra igång trots rådande Hollywood-strejk, enligt Screen Daily.
 
Planen är att de scener som inte kräver några skådespelare ska spelas in först, och sen så får återstående delar filmas när strejken är avslutad.
 
“Sonic the Hedgehog 3” har ju trots allt ett gäng animerade karaktärer, inte minst den blå igelkotten själv, så att man kan göra en del scener med stand-ins och stuntmän istället för skådespelare är kanske inte så märkligt. Alla repliker får dock vänta, då även röstskådespeleri är förbjudet för alla strejkande skådespelare. 
 
Om allt går som Paramount tänkt så kommer “Sonic the Hedgehog 3” att ha biopremiär den 20 december 2024. Även en spin-off-serie, “Knuckles” med Idris Elbas röst i huvudrollen, är under produktion. 
 
Alexander Svensson
| 9 augusti 2023 17:10 |